Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies
 • SMS-alarm skal forhindre gylleudslip til åer og søer  

  Publiceret 23-12-2011

  Fra årsskiftet skal alle gylletanke tæt på vandløb udstyres med en gyllealarm. Landmanden får mulighed for at undgå gylleudslip.

 • Minister vil måle byens puls

  Publiceret 22-12-2011

  Undersøgelse skal vise, hvilke ønsker borgerne har til deres byer, og om det er en god forretning for investorer at bygge grønne, rekreative bymiljøer.

 • Miljøminister forbyder salg af farlige tatoveringsfarver

  Publiceret 22-12-2011

  Miljøministeriet har undersøgt 65 tatoveringsfarver på det danske marked. En femtedel af farverne har så høj en koncentration af kræftfremkaldende stoffer, at miljøminister Ida Auken griber ind.

 • Europas elektronikaffald skal på genbrugsstationen.

  Publiceret 21-12-2011

  Europæerne smider alt for meget elektronik i skraldespanden. I dag er EU-Kommisionen, Rådet og Europa-Parlamentet derfor blevet enige om et nyt WEEE-direktiv, der påbyder landene at indsamle langt mere elektronikaffald, så de værdifulde ressourcer...

 • Miljøministeriets departement holder flyttedag

  Publiceret 19-12-2011

  Fra 1. januar 2012 har Miljøministeriet adresse i den gamle bankbygning, C.F. Tietgens Hus, der ligger i Børsgade på Slotsholmen i København.

 • Nu får forbrugerne flere grønne butikker

  Publiceret 16-12-2011

  Med en ny guide i hånden vil miljøminister Ida Auken hjælpe de danske butikker til at få det nordiske miljømærke Svanen.

 • Økonomisk krise giver mindre affald

  Publiceret 15-12-2011

  Krisen får danskerne til at forbruge mindre, og færre nye fladskærme, åbne samtalekøkkener og bunker af byggeaffald betyder mindre emballage og storskrald i kommunerne.

 • Kritik af statens beskyttelse af grundvandet

  Publiceret 14-12-2011

  Statsrevisorerne kritiserer statens indsats for at beskytte grundvandet mod nedsivning af landbrugets sprøjtemidler. Den nye miljøminister Ida Auken er enig i, at kursen det seneste årti har været for slap, og hun er på vej med en række nye...

 • Ida Auken på ministerbesøg i Tjekkiet, Østrig og Ungarn

  Publiceret 13-12-2011

  Grøn omstilling i Den Europæiske Union og FN-konferencen Rio+20 vil være på programmet, når miljøminister Ida Auken tirsdag og onsdag møder sine europæiske kolleger i Tjekkiet, Østrig og Ungarn.

 • Danmarkshistoriens største svindelsag med sprøjtemidler afdækket

  Publiceret 12-12-2011

  Et intensivt myndighedssamarbejde har afdækket den hidtil største sag om ulovlig import af 45 tons sprøjtemidler. Miljøstyrelsen skrider til politianmeldelser og krav om bødestørrelse i millionklassen.

 

Søg i nyheder