Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

Emner

Miljøministeriet har det overordnede ansvar for at beskytte naturen og dens specielle landskaber og kulturværdier. Læs mere om Miljøministeriets arbejde med naturpleje og -genopretning.
Miljøministeriet vejleder og regulerer landbruget og har også det direkte ansvar for en fjerdedel af statsskovene. Læs om Miljøministeriets indsats omkring skovene, jagt og landbrug.
Miljøministeriet arbejder for at sikre gode rammer for udvikling i byerne og på landet. Miljøministeriet har ansvar for alle officielle kort i Danmark og er også øverste myndighed for planloven. Læs mere her.
Miljøministeriet overvåger vores vand og luft og arbejder for at sikre den bedste kvalitet.  Læs mere om ministeriets arbejde med at mindske fremtidens forurening.
Miljøministeriet kontrollerer og regulerer mængden af kemikalier. Læs mere om Miljøministeriet arbejde for at øge genbrug af affald og fremme produkter, der indeholder færre farlige stoffer.
Miljøministeriet arbejder for at Danmark skal være et bæredygtigt samfund. Læs om Miljøministeriets initiativer indenfor området og arbejdet med bl.a. at mindske generne fra trafikken.