Presseinvitation: Miljøminister lancerer indsatser for danskernes sommer i naturen

Publiceret 25-06-2020

Regeringen, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet kan fredag præsentere en række indsatser, der skal understøtte danskernes muligheder for gode oplevelser i naturen henover sommeren.

Danskerne forventes at finde ud i sommerlandet i stor stil i den kommende tid. Derfor har regeringen, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet besluttet af afsætte 19 mio. kroner til indsatser, der skal sikre gode oplevelser i den danske natur og hjælpe de mange besøgende med at sprede sig mest muligt i naturen.

Lanceringen af de konkrete indsatser finder sted i naturområdet Ganløse Ore mellem Farum og Ganløse af miljøministeren. Friluftsrådets formand Niels-Christian Levin Hansen er også med til lanceringen.

Samtidig markerer dagen startskuddet på en sommerkampagne, som Friluftsrådet, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen står bag. Kampagnen sætter fokus på, hvordan man passer godt på naturen og viser hensyn til hinanden, når man er på tur i det fri.

Tid og sted:

Fredag den 26. juni kl. 10.30-11.45. Mødestedet er parkeringsplads ved Farumvej 90, 3660 Stenløse. Herfra guider Naturstyrelsen til den endelige lokation, hvortil der køres ad skovveje.
Pressen er velkommen.

Yderligere oplysninger:

Presserådgiver Peter Kondrup Maul, 5171 6320, Obfuscated Email

Pressekontakt til miljøministeren

Pressevagten: Tlf. +45 2091 5901
(kan ikke modtage SMS) 
Mail: Obfuscated Email